28 Şubat 2010 Pazar

caillou kurabiyesi

24 Şubat 2010 Çarşamba

Ben 10 Pastası




Bugün farklı bir sipariş hazırladım. Aslında pasta farklı değil, bildiğiniz ben 10 karakteri ama isteyen doğumgünü çocuğu ben 10 hayranı bir küçük hanım :) Ne diyelim, Zamane kızları.. Erva'nın doğumgününü kutluyor,sağlıklı mutlu bir yaş geçirmesini diliyorum.

21 Şubat 2010 Pazar

Oliver Pastası




Geçen sene bu zamanlar ilk pastamı hazırladığım Eymen, 2 yaşına girdi!! Büyük bir zevkle bu sene de pastasını ben hazırladım. Her büyüyen çocuk gibi artık onunda kendine göre sevdiği kahramanları var.Eymenin kahramanı da, baby tv'de çıkan OLİVER. Eymen'in annesi sevgili Fadime ile pastayı kararlaştırırken internetteki diğer oliver pastalarını araştırdık ama Fadime birçoğuna olivera benzemiyor diye yorum yapıyordu acaba ben benzetebilecekmiyim diye evham oldum. Fadime de Eymen görünce oliver'ı gördüğündeki gibi mutlu olursa o zaman benzemiştir dedi. beni zorlu bir sınav bekliyordu. Pastadaki başarımı Eymen belirleyecekti. Veee sonuç; Eymen pastayı görünce çok mutlu oldu bir kurabiyeye bakıyor bir pastaya bakıyor bir taraftanda annesine gösteriyordu öpücükler bile kondurdu. Yani görülmeye değerdi. Bende böylece sınavı başarıyla geçmiş oldum :)) Eymenciğimi öpüyor ve yeni yaşını kutluyorum. Fadime'ye de güveni ve desteği için tekrar teşekkür ediyorum..

Oliver Kurabiyeleri


Eymen'in doğumgünü için hazırladığım oliver kurabiyeleri

8 Şubat 2010 Pazartesi

Erkek Bebek Kurabiyeleri



Yine bir bebek kurabiyesi...Sevgili Zeynep'in cumartesi günü aralarına katılan ailelerinin yeni üyesi Ayberk bebek için hazırladım. Umarım beğenilmiştir. Ayberk'e sağlıklı, mutlu, uzun bir ömür diliyorum..