31 Mayıs 2010 Pazartesi

İkiz Bebek Kurabiyeleri


Çok şekerler değil mi? :)) Pasta yapmayı çok seviyorum, ama böyle sevimli şeyler yapınca daha da çok seviyorum. Bu şirin kurabiyelerimizde,  birkaç güne kadar dünyaya gelecek olan iki küçük yolcu için. Kurabiyedende anlaşıldığı gibi biri kız biri erkek olan bebişlere aileleriyle beraber  uzun, mutlu bir ömür diliyorum..

Ben 10 pasta


Yine bir ben10 pastası... Bu seferki Zeynep'in oğlu Ataberk için. Ataberk'i öpüyor  yeni yaşını kutluyorum..

10 Mayıs 2010 Pazartesi

Doktor Malzemeleri Pastası


Bu pastamız Doktor Arzu Hanım tarafından tez sunumunda hocalarına ikram edilmek için hazırlandı. Ben ilgi alanım olmamasına rağmen çok hoşlandım doktor olarak onların daha da  hoşuna gitmiştir umarım.

İilaç Kurabiye

Yeni bir kurabiyeşekli, ilaç kurabiyeler ve yanında en gözde kurabiye olan nazar boncukları.. Doktor malzemeleri pastasının yanında ikram edilmek için hazırlandı..

8 Mayıs 2010 Cumartesi

Emir'in wall-e pastası

Bir wall-e pastası daha Emirciğim için hazırladığım bu pastayı yine pasta tasarım sitesinden model aldım. Bu pasta çok hoşuma gidiyordu Emir'de tam bunun gibi bir pasta tarif etti bana bende aynısını yaptım. Kendimi taklitçi gibi hissediyorum :) Ama sitenin tarzı çok güzel bence bu işte en iyilerinden biri umarım ara sıra yaptığım taklitlerle hakkına girmiyorumdur.

7 Mayıs 2010 Cuma

Canım oğlumun gecikmeli doğumgünü kutlamasını nihayet bugün gerçekleştirdik. hasta olduğum için o tarihte hiç birşey yapamamıştım. Herhafta bir arkadaşının evine giderek haftada bir gün Kur'an dersi alıyorlar. sıra bize geliyordu bende arkadaşların nasılsa geliyor pastanıda yapayım doğum gününüde kutlayalım dedim. Bir taşla iki kuş yani..:) Pastamıza gelince, Melih pastasını önce bakuganlı istiyordu sonra Kur'an öğretmeninin gözüne iyice girebilmek ve Gülhan öğretmenine bakuganlarla pekde ilgilenmediğini kanıtlamak istediği için böyle bir pasta istedi sanırım yani itiraf etmesede ben öyle hissettim. Pastanın üzerindeki Kur'an öğrenme kitaplarımızın kahramanı  Burak altta yayınladığımda Burak'ın bir resmi. Şükür Melih sonuçtan memnun kaldı gibi görünüyor bakuganlı pastanın içinde kalıp kalmadığını ilerleyen günlerde anlayacağız.

Hayvancık Kurabiyeler :)

1 Mayıs 2010 Cumartesi

Balerinli Pastalar