28 Aralık 2011 Çarşamba

Nilsu'nun Pamuk Prenses pastası



 
 

16 Ekim 2011 Pazar

Şimşek Mc Qeen pasta


Sibel Hanım'ın oğlu Murat Sezer için hazırladığım şimşek pastası. Mutlu yaşlar Murat Sezer.. İnşAllah pastanı beğenmişsindir!!

Bebek Kurabiyeleri


8 Ekim 2011 Cumartesi

Ata'nın Star Wars Pastası

Pastamızı Banu Hanım ve Süha Bey'in oğlu Ata için hazırladım. İlk defa anne kadar  babada  pastayla çok ilgiliydi. Bu durum beni hem sevindirdi hem tedirgin etti. Umarım beklentilerini karşılayabilmişimdir ve Ata'da pastasını görünce mutlu olmuştur. Nice mutlu yaşlar Ata...

16 Eylül 2011 Cuma

Betül Beren'in Çilek Kızlı pastası


Uzun bir aradan sonra sevgili Ayten ve Erhan Abi'nin tatlı kızları Beren'in pastasıyla geri döndüm. Pastamızı Beren'in annesi Ayten, pasta tasarım sitesinden seçmişti ve aynısını istedi birebir aynısı olmasada elimden geldiğince yapmaya çalıştım pastanın orjinalinde çilek ev sanırım strafordan yapılmış ben onuda pastadan yaptım. Tatlı Beren'i kocaman öpüyor yeni yaşını kutluyorum.

31 Temmuz 2011 Pazar

Mehmet'in Pepee Pastası


Yeni bir Pepee pastası daha.. Bu Pepee'nin yeni hali. Pastamızı eski dostum Banu'nun oğluşu, Mehmet için hazırladım. Aslında doğum gününe de katıldım ama fotoğraf makinamı unutmuşum o yüzden pastasıyla beraber resmini koyamadım ama en kısa zamanda Banu'dan alıp eklerim. Çocukların pastasıyla beraber olan fotoğraflarına bakmak beni çok mutlu ediyor. Mehmet'de pastasıyla çok mutlu görünüyordu .Mehmet'e nice mutlu yaşlar diliyorum..

28 Temmuz 2011 Perşembe

Buğlem'in "2" Yaş Pastası


Bizim cadı prensesimiz 2 yaşına girdi.teyzesi olarak pastasını hazırlamakta benim görevimdi tabiki ortaya prensesim gibi güzel bir pasta çıktı. Birlikte daha nice mutlu yaşlara... seni çok seviyoruz BUĞLİŞ!!

15 Temmuz 2011 Cuma

Etem Emin'in "1" yaş Pastası



Sevgili Dilek Ablanın torunu ETEM EMİN için hazırladığım caillou'lu 1 yaş pastası. Daha 1 yaşında ama öyle bir caillou diyiyişi varki afacanın tam ısırmalık maşAllah!!!  Rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin inşAllah..

Sünnet Kurabiyelerimiz

Yaza telaşlı başladık. Pastalarada bu sebeplerden epeyce bir ara verdim. Zaten yaz günlerinin teleşı hiç bitmiyor bu yüzden gelen isteklerede elde olmayan nedenlerle olumsuz yanıt veriyorum. Yinede kıramadığım yada daha önce söz verdiğim istisnalar var tabii. kuzucuklarımın sünnetinde bizi ziyarete gelen misafirlerimiz için hazırladığım sünnet kurabiyelerimiz ve göremeyenler için sünnet yatağımızın resmini yayınlıyorum

9 Haziran 2011 Perşembe

HOŞGELDİN MİRA BEBEK!! KURABİYELERİ





Sevgili arkadaşım Yeliz'in yarın dünyaya gelecek olan kızı Mira için hazırladığım kurabiye arajmanı. Hoşgeldin Mira Bebek..

27 Mayıs 2011 Cuma

Mert'in Yumurtadan Çıkan Ejderha pastası




Bu pastamızıda canım arkadaşım Burcu'nun oğlu, yakışıklıların yakışıklısı Mert için hazırladım. Bizim dinozor merakımız gibi, onunda ejderha merakı var. Elimden geldiğince, birlikte karar verdiğimiz bu pastayı yapmaya çalıştım. Mertcim pastasını çok beğendiğini söyledi, yüzündeki mutluluk ifadeside  bunu destekliyordu. Rabbim hayırlı , mutlu yaşlar nasip etsin inşAllah..

24 Mayıs 2011 Salı

Rüzgar'ın Disney Karakterli "1" Yaş Pastası



 


Bu cici pastamızı Eğiridir'den sevgili Özlem'in oğlu Rüzgar için hazırırladım. İlk defa Isparta dışına pasta gönderdik çok şükür sağ sağlim ulaşmış. Pastada model olarak Özlem'in isteğiyle Çağla Şikel'in oğlunun pastasını kullandım ben baya bi değiştirdim ama tema olarak ondan esinlenerek hazırladım. İnşAllah memnun kalmışlardır. Küçük Rüzgar'a da nice mutlu yaşlar diliyorum..

8 Mayıs 2011 Pazar

ECE İREM ve NAZ'ın İnekli, Minişli Sevgi Pastası



Daha öncede birkaç kez pasta yaptığım sevgili Nalan Hanım için hazırladığım bu pasta,kızı Ece İrem ve arkadaşı Naz'ın birlikte kutlayacakları doğum günleri içindi. Kızlar internette buldukları inekli bir pastayı ve ek olarak birkaç miniş istediler .Bende bazı değişiklikler yaparak onların istekleri doğrultusunda bu şirin pastayı hazırladım. Kızlarımıza nice mutlu yaşlar diliyorum..

21 Nisan 2011 Perşembe

Duru'nun Hello kity'li 2 Yaş Pastası

 

Geçen sene 1 yaş pastasını hazırladığım Duru'nun, bu senede annesi sevgili Yurdanur'un isteğiyle 2 yaş pastasını hazırladım. Uzuun seçim aşamasından sonra en ince ayrıntılarını belirleyerek sonunda  bu sevimli pastayı elde ettik.  Kız pastalarını çalışmayı herzaman daha çok seviyorum zaten. Sağlıklı mutlu yaşlar DURUCUM...

6 Nisan 2011 Çarşamba

dinozor pastası




Canııım oğlumun 8. yaş pastası bu seneki dinozor merakından yola çıkarak yaptığım bu dev dinozor pasta onu öyle mutlu ettiki... 2.5 gün süren bu çalışmanın yorgunluğu birde üzerine bütün sınıfın eve gelmesi  onun yüzündeki  mutluluk ifadesini görmek için değerdi..iyiki doğmuş benim canmıniçi oğlum...

28 Mart 2011 Pazartesi

DİKKAT!!!

Blogger açılana kadar    http://pastarta.wordpress.com/    adresindeyim.

19 Mart 2011 Cumartesi

Nilda'nın caillou pastası


mickey mouse clup hause pastası


Sevgili Yeliz'in oğlu Mustafacık için hazırladığım mickeymouse clup house pastası  aşağıdaki pepee pastası ve çuf çuflar kurabiyesini de Mustafa için hazırladım. Nice mutlu sağlıklı yaşlar tatlı MUSTAFA..

pepee pasta (trt çocuk)