31 Temmuz 2011 Pazar

Mehmet'in Pepee Pastası


Yeni bir Pepee pastası daha.. Bu Pepee'nin yeni hali. Pastamızı eski dostum Banu'nun oğluşu, Mehmet için hazırladım. Aslında doğum gününe de katıldım ama fotoğraf makinamı unutmuşum o yüzden pastasıyla beraber resmini koyamadım ama en kısa zamanda Banu'dan alıp eklerim. Çocukların pastasıyla beraber olan fotoğraflarına bakmak beni çok mutlu ediyor. Mehmet'de pastasıyla çok mutlu görünüyordu .Mehmet'e nice mutlu yaşlar diliyorum..

28 Temmuz 2011 Perşembe

Buğlem'in "2" Yaş Pastası


Bizim cadı prensesimiz 2 yaşına girdi.teyzesi olarak pastasını hazırlamakta benim görevimdi tabiki ortaya prensesim gibi güzel bir pasta çıktı. Birlikte daha nice mutlu yaşlara... seni çok seviyoruz BUĞLİŞ!!

15 Temmuz 2011 Cuma

Etem Emin'in "1" yaş Pastası



Sevgili Dilek Ablanın torunu ETEM EMİN için hazırladığım caillou'lu 1 yaş pastası. Daha 1 yaşında ama öyle bir caillou diyiyişi varki afacanın tam ısırmalık maşAllah!!!  Rabbim hayırlı uzun ömürler nasib etsin inşAllah..

Sünnet Kurabiyelerimiz

Yaza telaşlı başladık. Pastalarada bu sebeplerden epeyce bir ara verdim. Zaten yaz günlerinin teleşı hiç bitmiyor bu yüzden gelen isteklerede elde olmayan nedenlerle olumsuz yanıt veriyorum. Yinede kıramadığım yada daha önce söz verdiğim istisnalar var tabii. kuzucuklarımın sünnetinde bizi ziyarete gelen misafirlerimiz için hazırladığım sünnet kurabiyelerimiz ve göremeyenler için sünnet yatağımızın resmini yayınlıyorum