25 Mart 2012 Pazar

Pepee Kurabiyeleri




17 Mart 2012 Cumartesi

Doruk'un "1" Yaş Pastası



Pastamızı artık rutin müşterilerimden sevgili  Yurdanur için hazırladım ama bu sefer bir farkla, Duru için değil, "1" yaşına giren oğlu Doruk için hazırladım. Pastanın model seçimi yine başka bir siteden oldu ama tabi ben yine kendimce değişiklikler yaptım. Minik Doruk'u kocaman öpüyor, nice mutlu yaşlar diliyorum.

16 Mart 2012 Cuma

Mustafa'nın Şimşek Mc Queen Pastası ve Kurabiyeleri




 Sevgili arkadaşım Yeliz'in gözbebeği, Mustafa'nın bu seneki pastasını hazırlamak Yeliz'in isteğiyle yine bana nasib oldu. Bende seve seve hazırladım tabiki.. Ama bu sefer zamanımı iyi kullanamadım galiba istediğim birkaç ayrıntı için biraz daha zaman gerekiyordu ama olmadı son anda birde fotoğraf makinemi bulamamam iyice sıkıntı oluşturdu. Bu yüzden Yeliz'in çektiği fotoğrafları yayınlıyorum. Küçük korsanımızda çok yakışıklı olmuş bu arada.. Ailesiyle birlikte nice mutlu yaşlara!!

7 Mart 2012 Çarşamba

Efe'nin İnşaat Sahası Pastası



Bu değişik konulu pastamızı Hidayet Hanım'ın oğlu Efe için hazırladım. Hidayet hnm başka bir sitede beğendikleri pastayı bana gönderdi bende ufak değişikliklerle elimden geldiğince yapmaya çalıştım. Çizgifilm karakterlerinden sonra banada iyi bir değişiklik oldu. Umarım Efe'de mutlu olmuştur. Nice mutlu yaşlar EFE...

5 Mart 2012 Pazartesi

Naz'ın Hello Kitty Pastası

Bu sevimli pastamızı da geçen senede pastasını hazırladığım Duygu Hanım'ın kızı Naz için hazırladım. Kızlar için pasta hazırlamak ayrı bir zevk  doğrusu.. Mutlu yaşlar Naz!